Reparatie

Reparaties

Autorijden is een prachtige bezigheid, maar het is niet te voorkomen dat er op zijn tijd schade aan uw voertuig zal komen. Dit is natuurlijk erg vervelend maar bij Autoservice AvH proberen wij dit ongemak te minimaliseren, dit doen wij door uw reparatie zo snel en goed mogelijk af te handelen.

Bij Autoservice AvH verrichten wij allerlei soorten reparaties, wij hebben tijdens ons werk elk onderdeel in handen gehad en kennen dus elk onderdeel van binnen en buiten. Een auto reparatie in de omgeving van Ewijk is over het algemeen een vrij kostbare zaak maar bij Autoservice AvH kunt u terecht voor een eerlijke prijs met professioneel advies. Dus als u opzoek bent naar een betrouwbare garage met een goede prijs-kwaliteit verhouding, maak dan direct een afspraak bij Autoservice AvH.

Moderne werkplaats

We bestaan al een tijdje maar we zijn een relatief nieuw bedrijf in vergelijking tot het familiebedrijf Autobedrijf AvH. Toch hebben we erg veel ervaring door onze jarenlange werkzaamheden bij andere autobedrijven.

Wat ons sterk maakt is deze jarenlange ervaring in combinatie met onze splinternieuwe werkplaats. Mede dankzij deze nieuwe werkplaats is het voor ons mogelijk om elk denkbaar automerk, met elk mogelijk probleem te kunnen repareren in een oogwenk.

Prijzen

Bij Autoservice AvH betaalt u altijd een eerlijke prijs voor uw reparatie, vaak zal dit ook de scherpst mogelijke prijs zijn die wij kunnen aanbieden. Wij kunnen u van tevoren een prijsindicatie verschaffen, dit is bij veel autogarages niet mogelijk. Als klant is het natuurlijk erg fijn om van tevoren te weten wat een reparatie gaat kosten. Stel u kunt de reparatie op dat moment helemaal niet betalen, dan wilt u hier niet pas achteraf bewust van gemaakt worden.
Door deze transparantie in onze prijzen leggen veel mensen al vanaf de recente opening hun vertrouwen bij Autoservice AvH.

Help nu heb ik geen vervoer!?

Bij Autoservice AvH kunt u ten alle tijden een leen voertuig meekrijgen.
Zo kunt u alsnog op tijd bij die belangrijke afspraak komen zonder het risico van het te laat komen met het openbaar vervoer te nemen.

Maak direct een afspraak voor de jaarlijkse APK of een onderhoudsbeurt of kom langs om proef te rijden in één van onze occasions als u toe bent aan een andere betrouwbare auto.